Vés enrere

El Servei d’Informàtica, premiat a la primera edició dels guardons de la UPF a la integració de la seguretat i la salut en l’activitat universitària

El Servei d’Informàtica, premiat a la primera edició dels guardons de la UPF a la integració de la seguretat i la salut en l’activitat universitària

03.05.2019

Imatge inicial

El dia 29 d’abril, a la Sala Marull del Campus Mar, es va celebrar l’acte de lliurament de la primera edició dels guardons de la UPF a la integració de la seguretat i la salut en l’activitat universitària.

Els reconeixements UPF Prevenció, que consten de quatre categories, premien les iniciatives i bones pràctiques de persones, unitats organitzatives i institucions que demostren el seu compromís amb la seguretat i la salut en el treball, i que contribueixen a la millora de les condicions de treball a la Universitat.

El Servei d'Informàtica ha estat la unitat organitzativa guardonada per la seva contribució a la implementació de la prevenció de riscos laborals en el sistema de gestió general de la Universitat.  

Les actuacions del Servei d’Informàtica al llarg dels anys 2017, 2018 i 2019 han incorporat criteris preventius relacionats amb l'ergonomia i la seguretat al treball en les accions següents:

  • Substitució de les pantalles d’ordinador del personal d’administració i serveis per altres amb majors prestacions per reduir la fatiga visual i física associades al seu ús.
  • Subministrament de nous telèfons mòbils amb l’objectiu de dotar els llocs de treball que els fan servir d’un disseny més ergonòmic.
  • Incorporació de criteris ergonòmics en el redisseny d’espais.
  • Adopció de mesures per la gestió del risc de caiguda associat a treballs en altura per al manteniment d’equips audiovisuals.
  • Coordinació empresarial d’activitats preventives en la gestió de contractes.

Aquest guardó és un reconeixement del compromís del Servei d’Informàtica amb la prevenció.

Multimèdia

Multimedia

Multimedia

Categories: